Zomercursus Vrouw en Energie

Samen met een collega verzorgde ik de zomercursus Vrouw en Energie bij Intuïtief Traject.

De Venus van Willendorf – oervrouw


Een prachtige groep vrouwen die erg gemotiveerd waren om hun vrouw zijn te onderzoeken.

Vrouwen die antwoorden en inzichten wilden krijgen op vragen als:

Wie ben ik als vrouw, wat heeft mij als vrouw gemaakt wie ik ben en welke omstandigheden hebben hieraan bijgedragen, wat beperkt mij als vrouw en waardoor laat ik mij leiden en wil ik dat wel op deze manier, welke doelen heb ik en hoe kan ik deze verwezenlijken, hoe zit het in de vrouwenfamilielijn en wat wil ik als vrouw doorgeven? Of om het nog dieper te zeggen; wat is mijn missie in dit leven op aarde als vrouw?

Powerhouse-energie

Powerhouse-energie was echt voelbaar tijdens de lessen. Een cadeau voor mij om dit te mogen meemaken. Het vertrouwen en de openheid van de groep, geweldig! En dat ondanks – of dankzij – dat het allemaal verschillende vrouwen waren: met en zonder kinderen, met en zonder partner, wel of niet gescheiden, met of zonder rolmodel en meer of minder worstelend met seksualiteit, macht en onmacht.

Na afloop zat ik thuis nog na te genieten van de week. Maar ik merkte dat ik niet goed kon duiden wat ik voelde. Naast al het mooie was er nog iets voelbaar. Iets dat ik niet herkende en zoals gezegd niet kon duiden. Ik liet het maar los, ik ging in het niet weten zitten. En toen kwam het.

Plezier en gemak

Het was het plezier en het gemak waarmee ik deze cursus begeleid had. Voor het eerst. Dat het dus ook zonder stress kan, zonder wakker liggen, zonder perfectionisme. Dat het zonder dit alles ook mooi, fijn en effectief kan zijn. Mét gemak en plezier! Voor mij een nieuwe gewaarwording.

Zo werkt het dus als je je persoonlijk en intuïtief ontwikkelt; opeens voel je dat je stappen hebt gezet.

Dankjewel, mooie vrouwen!

Hier zie je een overzicht van de cursussen van Intuïtief Traject. Laat je inspireren!

Lees mijn blogje over dezelfde cursus drie jaar geleden.