SoulCollage® workshop

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een creatieve, speelse en intuïtieve workshop, waarin je je eigen zielenkaarten maakt. Met een klein groepje (max. 8 pers.) aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen.

  • In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
  • In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen die anderen je stellen. Dit doe je in de groep. Het resultaat is vaak een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

Door de kaart te lezen spreekt de kaart als het ware tegen je. De energie van de kaart wordt verwoord. Daarom is het niet belangrijk dat de kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.

De kaart zegt iets over een deel van jou. Alsof je via een vergrootglas kijkt. Door die focus en doordat je de kaart intuïtief hebt gemaakt kun je een verrassend inzicht over jezelf krijgen. Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Het kan een antwoord geven op een vraag die je al een tijd had of een richting aangeven waarop je de komende tijd je aandacht kunt vestigen omdat het blijkbaar belangrijk voor je is.

Het voelt als echt iets van jezelf. Je krijgt zicht op jouw essentie, daarom klopt het ook voor je en gaat je hart er letterlijk sneller van kloppen.

SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. veel cursisten ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Ik verzorg ongeveer elke maand een workshop waar iedereen aan kan deelnemen; zie de agenda; voor tarieven en aanmelden klik op contact. Daarnaast geef ik op verzoek workshops-op-maat voor gezelschappen en bedrijven.

Soms verzorg ik aansluitend de ‘uitgebreide introductieworkshop‘, die gaat over SoulCollage en die een voorwaarde is voor de SoulCollage®-facilitatortraining van het SoulCollage-netwerk. Ook dit zie je in de agenda. 

Een deelneemster schreef:

“Super enthousiast ben ik over de workshop SoulCollage gegeven door Catharina. Ik ben er onbevangen ingestapt en door mijn eerste workshop bij Catharina is mijn leven positief veranderd. Ongelofelijk hoe deze mooie methode mij een verrassend inzicht heeft gegeven in wie ik ben. Voor mij voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader. Ik verheug me op de volgende workshop”. Daphne H.

Bekijk de video hieronder, of bekijk de fotoimpressie, of lees meer over SoulCollage via ‘Activiteiten’ in het menu.