Workshop SoulCollage® 5 nov: ontdek je krachtdier

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

Het doel van deze workshop is om dichter bij je eigen natuurlijke energie te komen door een dierenziel als gids te kiezen. Door de energie van dit dier te ontdekken en ervaren kom je in contact met je natuurlijke energie. Deze energie kan je helen, een inzicht geven of als leidraad dienen bij levensvragen.
Door energiewerk verbeter je jouw fysieke, mentale én emotionele gezondheid.

Deze workshop begint met een geleide meditatie. Tijdens deze reis maak je contact met jouw energiepunten (chakra’s) in je lichaam. Tijdens deze visualisatie kies je één chakra waar je je krachtdier bij gaat vinden.

Er wordt een appèl gedaan op je verbeeldingskracht en je vertrouwen op je onderbewustzijn. Zet je verstand op nul, ontspan en laat je diepere energieën toe.

Daarna zoek je een of meerdere afbeeldingen die je op de kaart plakt, die de energie van je krachtdier verbeeld. We gebruiken de helende methode van SoulCollage®.

Ervaar hoe je verrast wordt om jouw eigen gids in de vorm van een krachtdier te vinden en ga met een mooi inzicht en een kunstwerk naar huis.

Het is een workshop met meerdere deelnemers, maar je doet de oefening individueel, zittend op een stoel of liggend op een matje met de ogen dicht. Ik begeleid de hele meditatie en visualisatie op een rustige aangename wijze, zodat je jezelf kunt ontspannen en concentreren. Iedereen kan het

Voor vragen en aanmelden zie contactgegevens in contact.