Workshop “Je innerlijke raadgever” – 31 aug

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

Hoe?
We gebruiken de methode SoulCollage® 

Dat is een zachte en krachtige methode waarbij je je intuïtie en verbeeldingskracht gebruikt. Even uit je hoofd. Je maakt een collage van een deel van je ziel. Iedereen kan het, je hoeft niet kunstzinnig onderlegd te zijn.

Tijdens deze workshop maak je contact met één van je innerlijke raadgevers. Ook wel archetypen genoemd.

Wat is een archetype?
Een archetype is een energie of een gevoel dat alle mensen op de hele wereld kennen. Het is iets universeels. Voorbeelden zijn: dankbaarheid, geduld, verdriet, compassie.

Het zijn ook eigenschappen die we allemaal in ons hebben; eigenschappen die we in meer of mindere mate herkennen. Voorbeelden hiervan zijn: de wijze oude vrouw, de redder, de heler, de zoeker, de godin.

Wat levert het je op?
Je bent samen met gelijkgezinden. De workshop geeft je een helend gevoel en je leert je intuïtie ontwikkelen. Met een tastbaar kunstwerkje en een inzicht rijker ga je naar huis.

Wat ga je doen?
Je ontdekt welke raadgever in jou op dit moment je aandacht wil. Daarna laat je deze raadgever op creatieve wijze verschijnen in een zelfgemaakte kleine collage van afbeeldingen die je op intuïtieve wijze vindt, knipt en plakt. Vervolgens ga je deze kaart lezen in een klein groepje. Je laat je verrassen door wat de kaart je vertelt.

Je hoeft niet kunstzinnig of intuïtief onderlegd te zijn; iedereen kan het.

  • Ik begeleid je de hele workshop van begin tot eind.
  • In de agenda zie je wanneer deze workshop plaats vindt.
  • Kijk hier voor meer info en aanmelden
  • Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor een vraag of iets anders.

Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!