Nieuwsbrief december 2019

Intuïtie ontwikkelen; leven naar je hart; roos-reading

Hallo inzichtontwikkelaar,

Heb jij dat nou ook? Dat als het buiten koud wordt, je de luiken wilt sluiten om bij een kaarsje letterlijk naar binnen te gaan? In je binnenste is zoveel te ontdekken. Daar is je bron van weten, dus ook de antwoorden op je vragen. Je hoeft er alleen maar contact mee te maken.

Vind je dat lastig of wil je dat graag onder begeleiding doen of samen met anderen? Ik bied je een paar mogelijkheden voor deze winter. Kijk maar of er iets bij zit wat klopt voor jou op dit moment.

Workshop ‘intuïtie ontwikkelen’

door middel van de methode van SoulCollage® op zondag 8 december aanstaande. Creatieve en intuïtieve workshop met een verrassend inzicht en kunstwerkje om mee naar huis te nemen. Welkom!

Blogje: jezelf toestaan te leven naar je hart

Ik wil ook gewoon lekker leven. Hoe ziet dat er dan uit?

Als ik eerlijk ben heb ik precies, of bijna precies, het leven dat ik wens. Het gekke is dat ik mij er amper toestemming voor geef. Lees meer

Vrijdag 20 december informatieavond bij Catharina met vrijblijvende roosreading

Tijdens de informatieavond kun je mij leren kennen en vertel ik je graag wat over:

  • SoulCollage®-workshops
  • PRI (past reality integration)
  • Reading en healing

Je kunt mij ook vrijblijvend een korte roosreading laten doen (duur 20 minuten)

Kijk voor meer informatie rond op mijn website en meld je aan via contact.

Agenda

Zaterdag 4 januari van 13.00u-16.00u is er een open dag bij Intuïtief Traject in Nijmegen. Je kunt op deze school voor intuïtieve ontwikkeling (waar ik met veel plezier les geef) de sfeer komen proeven, een proefles meedoen en een reading en healing ontvangen als je dat wilt. Of gewoon gezellig een kopje thee drinken.

InzichtPresentje

Hoe goed zorg jij voor jezelf, voordat je voor anderen zorgt?

“In India gebruiken ze een prachtige metafoor om het belang van die zelfzorg te duiden;  men vertelt dat je een kom hebt, en als je voor anderen zorgt, geef je water uit je kom aan hen. Als je voor jezelf zorgt, vul je je kom met water. Mensen die heel veel voor anderen zorgen, beseffen op een keer dat hun  kom helemaal leeg is. Wat je te doen hebt, is zo goed voor jezelf zorgen dat je kom helemaal vol is en overloopt. Alles wat over de rand van je kom vloeit, gaat automatisch naar anderen”.

Citaat uit het boek ‘Zeg me dat ik oké ben’ van Marcel Hendrickx

Graag tot 8 december – of een andere keer,
warme groet,

Catharina

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.