Nieuwsbrief februari 2020

Oei ik groei – Dansen – SoulCollage werkt

Hallo intuïtieontwikkelaar,

Twee keer achter elkaar stormde het buiten. Kan het bij jou binnen ook stormen? In jouw lijf? In deze nieuwsbrief schrijf ik over emoties en wat je ervaart als je in een persoonlijke groeispurt zit. Hoe beleef je dat? Beweeg je mee met de wind of ga je er tegenin? Of ga je in de luwte zitten? Of voel je je eigen ritme en dans je daarop?

En verder vertel ik je graag hoe je SoulCollage® kunt ervaren.

Oei ik groei

Een inzicht krijgen, het gevoel hebben dat het kwartje valt, is meestal prettig. Maar het proces dat eraan vooraf gaat voelt minder fijn. Toch heb je dat nodig om tot dat inzicht te komen. Lees meer…

Dansen

Met een inzicht present kun je dansen. Dansen op het ritme van je ziel.

Als je dat doet, dan zou je… Lees meer… 

SoulCollage® werkt!

Je hoort je eigen wezen tegen je praten. Over wie je bent en wat nu belangrijk voor je is. Aan de hand van een kaart die je zelf gemaakt hebt. SoulCollage! Een zachte maar krachtige methode om op een speelse manier erachter te komen wat er nu in je leeft.

Lees over mijn mooie ervaringen met SoulCollage en voel je welkom op een van mijn workshops. Breng vrienden of familie mee!

InzichtPresentje

… dat ben je zelf! Om wie je bent, niet om wie je denkt dat je bent, of om wie je zou moeten zijn, maar puur je wezenlijke zelf. Een mooi mens. Gefeliciteerd!

Ontwikkelatelier

Workshops, informatie-avonden, open dag: je vindt ze in de agenda. Of bel of mail me voor een persoonlijk gesprek.

Fijne voorjaarsvakantie!

Hartelijke groet,

Catharina