Nieuwsbrief mei 2020

Het blije kind – bagage – feest!

Hallo inzichtontwikkelaar!

Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. In deze tijd hebben we daar letterlijk mee te maken. Ook de onderwerpen van deze nieuwsbrief laten je deze gang zien: je bezinnen naar binnen en je uiten naar buiten. Bijvoorbeeld door een SoulCollage®-kaart te maken of door anders te handelen (lees: prettiger), nadat je hebt ervaren waar je weerstand vandaan komt. Ik inspireer je graag en ik wens je een mooi inzichtpresentje uit je binnenste zelf.

Workshop “Het blije kind in je”

Heb je zin om contact te maken met het blije kind in je? Wil je ervaren wat voor inzicht je dan krijgt? Wil je dat in kleine groep, coronaveilig? Je bent van harte welkom in de workshop van donderdagavond 4 juni, in Nijmegen. Je werkt met de mooie methode SoulCollage®.

Bagage uit je kindertijd

Best een zwaar onderwerp: kindertijdbagage. Maar misschien wil je jezelf en je omgeving er graag van verlossen. Ik vertel je over een methode om dat zelf te doen: PRI. En dat vul ik aan met een praktijkvoorbeeld: in Valse macht; boosheid als weerstand  lees je hoe die bagage je nu nog kan triggeren.

Activiteiten bij InzichtPresent

Dinsdag 9 juni van 20 – 21 uur is er weer een informatieavond waarin je kunt horen hoe ik je kan helpen, met, als je wilt, een roosreading of healing er achteraan.

Zie verder de Agenda.

En…

Vijf jaar InzichtPresent: feestje! Welkom!

Eerst was er nog niets; nu, vijf jaar later, hebben we een mooi Ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie. Ik zou het fijn vinden als je dit jubileum met mij komt vieren. In de tuin!

Graag tot ziens!

Zonnige groet, Catharina