Nieuwsbrief augustus 2020

Dank – krachtdier – je innerlijk kompas

Ik vind het geweldig om te zien hoe mijn kinderen zijn veranderd in de zomervakantie. Niet alleen in de lengte maar ook mentaal. Ze zijn gegroeid, en hoe! Ruimte doet groeien, dat geldt ook voor volwassenen. Kun jij ook ruimte voor jezelf pakken? Doe het! Juist ná je vakantie.

Nieuwsbrief in een nieuw jasje

Ik kwam erachter dat mijn nieuwsbrief bij veel ontvangers in de spambox terecht komt. Daarom verzend ik ‘m nu via Mailchimp, een systeem voor nieuwsbrieven. Hopelijk komt ie nu wel aan…

Ken je iemand die mijn nieuwsbrieven interessant vindt, stuur deze mail dan gerust door.  Op allerlei manieren probeer ik nieuwe contacten te leggen, dus als je daaraan wilt bijdragen, graag!

InzichtPresent 5 jaar – dank!

Dankbaar en trots kijk ik terug op mijn vijfjarig jubileum.  Het was een klein, en daarom juist súpergezellig feestje met fijne mensen. Met dank aan Willibrord, mijn lief, die ervoor gezorgd heeft dát ik het überhaupt ging vieren.

Het heeft me heel wat inzicht opgeleverd. Het is oké wie ik ben; het is oké wat ik doe en hoe ik het doe; het is oké dat ik een kleine, maar fijne praktijk heb; het is oké dat er geen 50 gasten waren; ik hoef me niet te schamen.

En zoals mijn dochter Wiep na afloop zei: “mam, je houdt toch helemaal niet van grote feestjes”. En zo is het. Het was mijn feestje en het was fijn.

Voor iedereen die hieraan heeft bijgedragen met felicitaties, lieve woorden, presentjes en presentie, bedankt!

Workshop “Ontdek je krachtdier”

In deze bijzondere, ontspannen en helende SoulCollage®-workshop kom je dichter bij je eigen natuurlijke energie door een dierenziel als gids te kiezen. Je ontdekt de energie van dit dier, en die energie kan je helen, een inzicht geven of een leidraad zijn bij vragen in je leven. Dit energiewerk verbetert je fysieke, mentale én emotionele gezondheid.
Lees meer, wees welkom, neem gezellig iemand mee en meld je aan.

Blogje: vaar je eigen koers

In je leven heb je vanuit vele ervaringen je eigen weten en wijsheid ontwikkeld. Door daar contact mee te maken kun je vrijuit keuzes maken, jezelf uiten, laten zien wat je voelt en van daaruit doen wat je écht wilt doen.  Als je je intuïtie ontwikkelt, wordt die een steeds bruikbaarder instrument om je eigen koers te varen. Lees meer…

Activiteiten

Do 27 aug 20-21u informatieavond
Za 29 aug 10-13u workshop “Ontdek je krachtdier”
Za 05 sep 13-16u open dag Intuïtief Traject

Zie verder de Agenda.

InzichtPresentje

Psychologie en spiritualiteit hebben wel wat raakvlakken, zou je zo denken. Toch laat deze duiding goed het verschil zien:

  • Psychologie ziet de zieke geest en wil die genezen.
  • Spiritualiteit ziet de volmaakte geest en wil die realiseren.

Ik wens je een inspirerende nazomer!
Hartelijke groet,
Catharina