Nieuwsbrief oktober 2020

Spirit & Gifts – 2 x heling – overvloed

Hallo inzichtontwikkelaar!

Even niet over corona. Of toch, want misschien heb je juist nu wel behoefte om jezelf meer ruimte en aandacht te geven. Ik bied je graag een paar fijne mogelijkheden.

Workshop bij Spirit & Gifts

Nieuw: de SoulCollage®workshop in een winkel. Het kan, in de spirituele winkel Spirit & Gifts in Beuningen. Je kunt er ook mooie spullen kopen. Kijkje nemen? Welkom!

Workshop Ontwikkel je helend vermogen

Op zaterdag 7 november kun je in deze mooie workshop je helend vermogen ontwikkelen én ervaren.  Helend vermogen heeft iedereen; jij ook! Je maakt er regelmatig contact mee, maar vaak niet bewust.

We hanteren de zachte en krachtige methode SoulCollage®.  Kom je helend vermogen ervaren! Bij Intuïtief Traject, 7 november, 10.30-13.00 Lees meer, meld je aan.

Heling

Heb je geen animo voor een workshop, maar spreekt heling je wel aan? Wellicht is een heling ontvangen iets voor je?

Op 27 november kun je geheel vrijblijvend een heling ontvangen op de healingavond bij Intuïtief Traject. Ik verzorg die avond daar de proefles. Leuk als we elkaar daar tegenkomen. Kijk voor info en kom.

Of kom je bij mij een heling ontvangen op een moment dat jou uitkomt?  Lees wat healing is, wat een healing met je doet en hoe je je bij mij kunt aanmelden.

Activiteiten

November
  • Zat 07 Thema-workshop SoulCollage® 10.30-13.00: “Ontwikkel je helend vermogen”
  • Wo 11 Informatie-avond 20.00-21.00
  • Vr 27 Healing- en readingavond bij Intuïtief Traject Nijmegen 20.00-21.30
December
  • Wo 02 Workshop SoulCollage®  bij Spirit & Gifts in Beuningen, 19.30-22.00
  • Di 08 Workshop SoulCollage® 19.30-22.00
  • Do 10 Informatie-avond 20.00-21.00

Zie de Agenda 

Inzichtpresentje: de challenge “Abundance”

Leef je vaak vanuit ‘tekort’ of vanuit een gevoel ‘dat het niet genoeg is’?  Dan heb ik een uitdaging voor je: de challenge over leven in overvloed van Deepak Chopra.

Ik stuur je gedurende 21 dagen dagelijks een (Engelstalig) appje met de uitdaging van de dag.  Geef me je telefoonnummer (via contact)  en je kunt meedoen. We starten de challenge op dinsdag 27 oktober.

Ik heb het zelf ook gedaan en ik ben er nog iedere dag dankbaar voor.  Leuk als je meedoet!

Ik wens je veel ruimte en aandacht voor jezelf,
Hartelijke groet,
Catharina