Nieuwsbrief januari 2021

Groepsuitje – ruimte pakken – roosreading

Hallo inzichtontwikkelaar!

Het mooie van deze tijd is dat mensen zich naar binnen keren. En zich afvragen wat echt belangrijk is in hun leven. In deze nieuwsbrief geef ik je graag wat inspiratie mee.

Workshop Helend vermogen

Deze prachtige workshop moesten we helaas verplaatsen. Nu kun je meedoen op 21 februari. Ik hoop dat hij dan doorgaat, want degenen die zich hebben opgegeven hebben er zin in. En ik ook! Lees meer, meld je aan.

Soulcollage® voor groepen – een feestje!

Word je 50? Jubileum? Heidag van je werk? Vriendinnenuitje? Dan is mijn SoulCollage-workshop een mooie activiteit. Gezellig, ontspannend, een keer wat anders – en zinvol. Een kennis maakte er een feestje van. Iets voor jou? Lees erover.

Je ruimte pakken

Goed voor jezelf zorgen betekent ook je eigen ruimte pakken en grenzen aangeven. Dan leef je meer vanuit je eigen drijfveren en wensen. Vrij en blij in het leven staan is voor iedereen goed. Lees meer

Roos-reading

Wellicht hoor je het steeds meer om je heen; dat mensen zich laten ‘lezen’. Dan hoor je ook dat ze er enthousiast over zijn en dat ze een reading ervaren als iets heel bijzonders. De reader vertelt je iets over je leven dat hout snijdt. Maar veel mensen vinden het ook spannend. Ben je geïnteresseerd en wil je een korte roos-reading ontvangen om het uit te proberen? Dat kan bij mij. Lees meer.

Activiteiten

Januari

Februari

Zie verder de agenda.

Inzichtpresentje

Gisteren merkte ik dat mijn levenshouding soms bepaald wordt door angst. En als ik me hier dieper op focus weet ik dat het doodsangst is. Toeval of niet…vandaag lees ik in de krant een artikel van Pim van Lommel (die ik hoog in het vaandel heb staan). Het heet  “Je kijk op de dood bepaalt je levenshouding”. Een cadeautje voor mij! Voor jou ook?

Ik wens je veel ruimte binnen de beperkingen,
Hartelijke groet,
Catharina