Nieuwsbrief september 2021

Ruimte, muur, durven

Hallo Inzichtontwikkelaar!

R u i m t e  innemen

Jezelf zijn en jezelf zien in jouw kleur en de ander in diens kleur zien en laten zijn. Hoe simpel maar hoe moeilijk… Het begint met in te zien dat je waardevol bent. Jezelf toestemming te geven dat je zijn mag wie je bent. Dat kan egoïstisch klinken. Toch ben ik ervan overtuigd dat je meer voor de ander betekent als je je eigen ruimte en kleur inneemt.

Ik heb er een persoonlijke blog over geschreven, en eentje met voorstellen om je inzicht en intuïtie verder te ontwikkelen. Veel leesplezier!

SoulCollage® aan de muur

Al een tijdje voelde ik behoefte om mijn zelfgemaakte SoulCollage-kaarten een prominente plek te geven in mijn huis.
Ik gebruik de kaarten bijna dagelijks. Dat wil zeggen dat ik een nummer trek en de corresponderende kaart erbij zoek. Die kaart, die ik eerder ‘gelezen’ en beschreven heb, lees ik dan opnieuw. Ik laat me die dag door de essentie van die kaart inspireren. Op deze manier is Seena Frost, de oprichtster van SoulCollage® begonnen. Met dát verschil dat ze kaarten maakte over medestudenten in haar groep. Tegenwoordig wordt SoulCollage® wereldwijd almaar bekender.  Steeds meer mensen ervaren heling door de zachte maar krachtige manier van inzichten verwerven. SoulCollage® is geen therapie, maar kan wel therapeutische waarde hebben.

Als je meer wilt weten wat je met de verschillende kaarten kunt doen, kijk dan op SoulCollage-verzameling en voor de workshopdata in de agenda. Of wil je een workshop op maat met een eigen groep? Leuk! Neem contact met me op.

Activiteiten

September

Oktober

November

Zie verder de agenda

Inzichtpresentje

Durven is: even je evenwicht verliezen;
niet durven is: jezelf verliezen.
Søren Kierkegaard, Deens Filosoof

Ik wens je een zonnige nazomer!
Hartelijke groet,
Catharina