Nieuwsbrief december 2021

Ambiance – ontembare vrouw – wens

Hallo Inzichtontwikkelaar!

We leven in een tijd waarin er veel gebeurt. Met onszelf en de wereld om ons heen. Dat roept vragen op. Wat vind ik belangrijk? Wat zijn mijn waarden? Hoe verhoud ik me tot mijn omgeving? We worden bewuster. In deze nieuwsbrief bied ik je activiteiten en inspiratie om je bewustzijn te kanaliseren.

Veel leesplezier!

SoulCollage® op een extra locatie

Patricia en Catharina evalueren de workshop

Een prachtige ambiance met een grote tafel, in de esoterische winkel van Spirit & Gifts in Beuningen. Daar hadden we een mooie avond SoulCollage. Voor herhaling vatbaar!
Op donderdagavond 10 februari doen we de volgende workshop in Beuningen.
Lees meer over de eerste workshop bij Spirit & Gifts.

Workshop De ontembare vrouw

Jaren geleden ben ik al geïnspireerd geraakt door de verhalen die Clarissa Pinkola Estés beschrijft in haar boek ‘De ontembare vrouw, als archetype in mythen en verhalen’.
Heb je er al een beeld bij? De ontembare vrouw: de vrouw die niet te temmen is, de vrouw die ís zoals ze is, vanuit haar wilde natuur; zij die haar instinct gebruikt, zij die ziet, ruikt, weet, haar geduld gebruikt als het nodig is en zij die leert haar intuïtie in te zetten.

Wie is die ontembare vrouw?
De ontembare vrouw, dat ben jij en dat ben ik. Ze is van alle vrouwen en alle vrouwen zijn van haar. Ze verbeeldt je verlangen om terug te keren naar je essentie: wie je bent en van waaruit het klopt wat je doet.

Ik wist al lang dat ik de verhalen op een goede dag zou gaan gebruiken in mijn werk. Die dag is nu gekomen: ik verzorg drie workshops, waarin we onder meer de methode SoulCollage gebruiken. Zowel deze methode als de ontembare vrouw zijn zacht en krachtig, intuïtief en creatief.

Een nieuw avontuur voor mij. Ik heb er veel zin in en zie ernaar uit om samen met andere  vrouwen te zoeken naar onze ‘wilde’ natuur. Spreekt dit je aan? Heb je ook zin in dit avontuur?

Lees meer over de workshop ‘De ontembare vrouw’ en doe mee!

Uitgebreide introductieworkshop: over SoulCollage®

Ook nieuw is de ‘uitgebreide introductieworkshop’, die gaat over SoulCollage.
Deze workshop is voor iedereen die meer over SoulCollage wil weten. De workshop voldoet aan de voorwaarde die het SoulCollage-netwerk vraagt om bijvoorbeeld de facilitatortraining te kunnen volgen. Ben je benieuwd naar wat we doen?
Kijk hier voor meer info en zie de agenda voor data.

Activiteiten

December 2021

Januari 2022

Februari

Zie verder de agenda; voel je welkom, ik zie je graag.

Wens

Graag wil ik alle mensen die het afgelopen jaar bij mij zijn geweest voor een workshop, reading, healing of die les van mij hebben gehad, heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en het openhartige contact. Dankjewel! Ik vond het erg fijn.

Ik wens je een hartverwarmende decembermaand en een gezond 2022 waarin intuïtie en inzicht je blij maken.

Hartelijke groet,
Catharina