Nieuwsbrief oktober 2022

Lichter leven – met plezier – liefde is jouw essentie

Hallo Inzichtontwikkelaar!

Hoe blijf je overeind in deze roerige wereld? Hoe houd je je aandacht bij dat wat voor jou klopt en waar je hart sneller van gaat kloppen? En hoe doe je dat als je ook nog wat draken uit je verleden wil verslaan? Hoe leef je lichter en met meer plezier?

Voelen, intuïtie en compassie zijn de sleutelwoorden in deze nieuwsbrief.

Ik geef je inspiratie om in contact te zijn met jouw Liefde. Uiteindelijk is dat de essentie.

Lichter leven en met meer plezier

Dat was het thema van een workshop waar ik me voor had ingeschreven. De aanzet voor een zomer met veel lichtheid en plezier.

Eerst twijfelde ik of ik wel mee zou doen met deze workshop. Want: veel geld, twijfel of het me wel genoeg oplevert en natuurlijk twijfel of ik mezelf dit wel mag gunnen… Gelukkig heb ik een partner die mij aanmoedigt en gelukkig heb ik ernaar geluisterd.

Lees wat lichter leven, met meer plezier voor mij betekent en hoe SoulCollage® mij en jou kan helpen in dit proces.

Zomercursus Vrouw en Energie

Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling gaan langzaam. Vaak merk je amper wat je allemaal aan het leren en opruimen bent. Je zou aan het gras willen trekken als het niet hard genoeg groeit, maar dat werkt niet. En terugkijken doen we ook niet vaak.

Aandacht en goede verzorging, daar gaat het om. Iedere dag weer. Voor mij is dat geen straf. Ik zie het als levenswijze. Jezelf ontwikkelen en groeien om een heler en liefdevoller mens te worden, voor jezelf, voor de ander en voor de wereld.  En het mooie is dat je dan plotseling, als je het niet verwacht, ziet dat je een mooi groen stukje gras hebt. Lees welk stukje groen gras er voor mij was.

Lichter leven met PRI

Het gaat mij aan het hart dat veel mensen nog steeds zo lijden en zich laten leiden door afweermechanismen opgebouwd in hun kindertijd. Ze hebben niet in de gaten dat ze dagelijks deze afweren nog gebruiken nadat ze door iets of iemand worden getriggerd. Geconfronteerd worden met een illusie is zo jammer en kost veel energie. Het staat een lichter leven met plezier in de weg.

PRI staat voor Past Reality Integration; lees verder hoe je je verleden met je heden kunt integreren en zo de weg vrijmaakt voor een leven dat voluit en vanuit liefde geleefd kan worden.

Activiteiten

Okt

Nov

Dec

Zie verder de agenda; voel je welkom.

InzichtPresentje

Deze keer geef ik je een fijne oefening. Kies een moment voor je zelf en ga op een rustig plekje zitten. Vraag je af: Waar doe ik veel moeite voor, wat kost me veel energie? Probeer daar vanuit vertrouwen en rust naar te kijken in plaats van vanuit onrust en angst. Voel hoe dat voelt. Vertrouw op de kosmos, dat dingen uiteindelijk zullen gaan zoals ze moeten gaan.

Ik wens je veel lichtheid en plezier.
Hartelijke groet,
Catharina