Nieuwsbrief juni 2023

Natuur, inzichtswandeling, bosatelier

Hallo Inzichtontwikkelaar!

De zomervakantie staat voor de deur. Misschien trek je de natuur is om tot rust te komen en te genieten. Ik heb het geluk dat mijn werk zich grotendeels afspeelt in de natuur. Je leest in deze nieuwsbrief hoe en waar ik dat doe..

Inzichtswandeling in de natuur

Een paar voorbeelden uit het leven gegrepen:

  • Je hebt het gevoel dat je een keus moet maken, maar je komt er niet uit, je weet niet wat voor jou klopt.
  • Je werkt samen met een collega en voelt dat het niet werkt zoals jij wilt.
  • Of je hebt het gevoel dat je veel aan het verliezen bent. Je mist goed contact met dierbaren. Je voelt je niet gezien.

Zomaar een paar voorbeelden van situaties waar je in terecht kan komen. Situaties waarvan je niet duidelijk krijgt hoe je ermee om kunt gaan. Je loopt er al langer mee rond, maar je hebt het gevoel dat je in rondjes draait.
Dan is een inzicht fijn; een inzicht dat helder maakt, een inzicht waardoor je verder kunt zien.  Een inzicht dat je verder brengt.
Ik verzorg met veel plezier inzichtswandelingen in Heumensoord. Voel je welkom.

“Catharina gebruikt de natuur en haar intuïtie om tot inzicht te komen. Hierdoor heb ik een antwoord gekregen op mijn vraag. Het klopt voor mij. Dat geeft rust.” – Janny Tiemessen

Het Bosatelier – nieuwe werkplek in de natuur.

In het begin van deze lente fietste ik langs het Bosatelier in Heumensoord; bij mij om de hoek. Ik keek er met aandacht naar en wenste dat ik hier workshops zou kunnen geven. Wat een mooie plek! Het toeval (?) wilde dat Intuïtief Traject op zoek was naar een nieuwe locatie. Intuïtief Traject is dé school in Nijmegen waar je je persoonlijk en intuïtief kunt ontwikkelen. Ik mag er lesgeven. Je voelt ‘m al aankomen: de nieuwe locatie werd het Bosatelier! Het effect van een intentie neerzetten?

Het is een prachtige plek waar de energie van gemak voelbaar is. Wat heeft de natuur toch een geweldig fijn effect op de mens. Het voelt als een groot cadeau voor mij om in de natuur te mogen werken.

Agenda

Aanstaande zondag 2 juli kun je alvast in vakantiesfeer komen door ruimte te maken voor jezelf. Even een pas op de plaats en ervaren wat zich aandient. Altijd verrassend, altijd bijzonder. Maak jij ruimte? Meld je aan voor de workshop SoulCollage®

Juli

Augustus

September 

Zie verder de agenda.

InzichtPresentje

Op vrijdagavond 7 juli tussen 20.00 en 21.30 kun je gratis een vrijblijvende healing ontvangen door healers van Intuïtief Traject, in het Bosatelier, Scheidingsweg 99 Nijmegen-Malden. Ik noem een healing ook weleens een energetische massage. Er ontstaat tijdens een healing nieuwe levensruimte omdat oude energie kan worden losgelaten. Probeer het eens uit, meld je aan. Ik ben er ook, als leraar, en zal je welkom heten in deze hartelijke en ontspannende ruimte.

Ik wens je een prachtige zomer met veel ruimte en inzichten.

Warme groet,
Catharina