Nieuwsbrief: oktober 2023

Krachtdier – heling – licht

Hallo Inzichtontwikkelaar!

Het klinkt heel leuk; jezelf ontwikkelen, zelfkennis opdoen, helen… Maar in de praktijk is het vaak een pijnlijke onderneming. Net zoals kinderen groeipijn hebben als ze groter worden, heb je als volwassene ook emotionele pijn als je groeit.

Als je een inzicht krijgt, betekent dat namelijk vaak dat je je bewust wordt van wat je nodig had, maar niet kreeg. En wat je jezelf ook niet kon geven. Dat voelt verdrietig. We doen er daarom alles aan om niet naar die oude pijn te gaan, want dat is geen fijn gevoel. Groeien vind ik daarom een moedig proces.

Maar het inzicht dat je hiermee opdoet is een groot cadeau. Een inzichtpresent 😉  Dat dan weer wel!

Lees in deze nieuwsbrief wat je kunt doen om je zelfkennis te ontwikkelen, hoe zelfkennis bijdraagt aan heling en hoe je jezelf kunt helen. Veel leesplezier!

Ontdek je krachtdier

Zelfkennis is handig om te weten wat nog aandacht nodig heeft. Waar jij je licht nog op wilt laten schijnen. Tijdens deze helende workshop ‘ontdek je krachtdier’ kun je op een ontspannen en speelse manier contact maken met wat voor moois jouw krachtdier je te zeggen heeft.

Heling

De wereld heeft heling nodig, ik heb heling nodig en jij hebt heling nodig. We hebben het allemaal nodig. Waarom is het zo belangrijk? Wat betekent helen precies? En hoe doe je dat dan? Lees meer over heling.


Het licht in mij

In het blog ‘het licht in mij’  kun je lezen dat, ondanks dat je zelf het licht bént, het toch lastig is om je licht te laten schijnen. Hoe kan dat? En waar zit het aan-knopje?

Agenda

November

December

Zie verder de agenda.

InzichtPresentje: een heling!

Het InzichtPresentje is deze keer een vrijblijvende en kosteloze heling die je kunt ontvangen op vrijdagavond 24 november vlak bij mijn huis in het Bosatelier aan de Scheidingsweg. Wat is een heling? Waar info & aanmelden? Ik ben er ook bij. Gezellig als ik je daar zie!

Ik wens een mooie herfst toe en dat ook de natuur een heling voor je zal zijn.

Liefs,
Catharina