Reading en healing

Wat is een reading?
Het is lastig om uit te leggen wat een reading precies is, het is een bijzondere ervaring. Het gaat helemaal over jou en vaak herken je wat er wordt gezegd. Het raakt de kern. Jouw kern. En ergens diep van binnen wist je alles al.

Een reading is een heldere communicatie op wezenniveau. Een communicatie tussen het wezen van jou (de readee) en mij (de reader). Het wezen is je innerlijke bron, jouw essentie, je zelf. Je hebt een lichaam, een geest/mind en een ziel/wezen. Met jouw wezen, jouw kern, jouw essentie maak ik contact. Sommige mensen noemen het aurareading omdat het ‘onzichtbare energieveld’ gelezen wordt. Ik lees jouw energie in de vorm van kleuren, ervaringen, woorden en beelden. Dit vertaal ik. De kunst voor mij is om zuiver te houden welke energie bij jou hoort en wat van mij is. Tijdens een reading lees ik hardop wat jouw wezen op dit moment laat zien. Op de vraag of ik je diepste geheimen kan lezen kan ik zeggen dat ik alleen kan lezen wat jij laat zien. Dus wat jij niet gelezen wilt hebben lees ik niet. Puur omdat het niet mogelijk is.

Ik lees wat je nu aan het beleven bent, in welk proces je nu bent, wie jij in wezen bent. Ook lees ik wat je verlangens zijn en wat je belemmert om de stappen te zetten die je graag wilt zetten. Welke kwaliteiten en potentie heb je en in hoeverre gebruik je die? Wat is op dit moment van belang voor jou? En wat houdt jou tegen? Alle antwoorden liggen in jezelf. Soms wat verstopt. Door een reading wordt direct contact gemaakt met jouw innerlijk weten. Want alleen jij kunt weten wie je bent. Het enige wat ik doe is jouw weten vertalen en helpen om het te gebruiken in je leven.

Hoe gaat een reading in zijn werk?
Jij komt naar mijn praktijkruimte waar ik twee stoelen tegenover elkaar heb geplaatst. We zitten dus tegenover elkaar met een afstand van ongeveer 1 meter tussen ons in. Jij hoeft alleen je voor- en achternaam te noemen. Ik focus me op jouw energieveld en vertel jouw verhaal. Ik zal regelmatig je naam vragen om me helder te kunnen afstemmen; zie het als de juiste golflengte opzoeken.

Ik begin altijd met de roosreading. Ik lees jouw essentie in de metafoor van een roos/bloem die jij nu bent. In de roosreading lees ik hoe je op de aarde staat, hoe je geworteld bent, wat je houding is en wat je nu aan het beleven bent. Het geeft een eerste indruk.

Daarna vraag ik naar de reden dat je een reading wilt: waar wil je dat ik naar kijk? Dat kan een duidelijke vraag zijn, maar je kunt ook kort vertellen wat jou bezig houdt. Op die vraag ga ik verder lezen. Het kan voorkomen dat je geraakt wordt tijdens een reading. Dat het je emotioneel raakt. Het gaat immers over jouw diepste wezen. Dat is helemaal oké en mag er zijn.

Thema’s voor een reading kunnen bijvoorbeeld zijn: werk, relatie(s), gezondheid, geld, seksualiteit, man/vrouw zijn, familie, vorige levens of een vraag over wat jou bezighoudt.

Als je wilt kun je de reading opnemen met je mobiele telefoon, zodat je later de reading kunt terughoren. Dat kan fijn zijn omdat het soms veel informatie is die je hoort tijdens de reading.

Wat is een healing?
Tijdens een healing raak ik je niet of nauwelijks aan. Het is een zachte manier van helen. Je zit op je stoel met je ogen open of gesloten, wat je wilt. Met mijn handen maak ik bewegingen om jou heen, in jouw energetisch veld. Je kunt het zien als een energetische massage.

Het doel van een healing is om energie los te laten die je niet meer nodig hebt. Energie die bij oude ervaringen hoort of oude pijn. Hierdoor maak je ruimte voor nieuwe energie. Zodat je kunt groeien, ontwikkelen en nieuwe ervaringen kunt opdoen, die meer in het hier en nu staan en bij jou passen.

In principe wordt elke reading afgesloten met een healing van ongeveer 10 minuten. Dat is voor het stabiliseren van de reading. Er kan bij een reading op energieniveau wat losgemaakt worden en dan voelt het vaak fijn om de energie in een healing  bij te stellen; oude energie die je niet meer nodig hebt kun je gemakkelijker loslaten en nieuwe energie krijgt de ruimte die het nodig heeft.

Een healing geeft de reading meer effect. Door de healing wordt de energie in ‘eigendom’ genomen en kan zijn werk gaan doen. De kunst is om je hieraan over te geven en erop te vertrouwen.

Als je het gevoel hebt dat jouw lichaam en jouw ruimte behoefte hebben aan nieuwe energie, nieuwe ervaringen, kun je ook alleen een uitgebreide healing van een half uur laten doen, zonder reading.

Een reading is altijd inclusief een korte healing.

Via contact zie je de tarieven en kun je je aanmelden.