Nieuwsbrief juni 2018

SoulCollageworkshop, blogje over PRI, abonneer je alsjeblieft


Beste inzichtontwikkelaar,

graag vertel ik je over mijn Ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie, waaraan je onlangs hebt deelgenomen.

Catharina!

Mijn werk heeft een poosje stil gelegen door mijn echtscheiding, maar inmiddels ben ik weer met frisse energie bezig, én met mijn doopnaam: Catharina in plaats van Carla.

SoulCollage®-workshop.

In een kleine groep knip en plak je vanuit je intuïtie een sprekende kaart, van wie je vervolgens een verrassend en waardevol inzicht krijgt.

Lees meer en doe mee met de workshop op vrijdag 29 juni.

Ten volle leven met PRI

Erg enthousiast ben ik over Past Reality Integration, een methode van Ingeborg Bosch. Heb je klachten als depressiviteit, irritatie, boosheid, stress of angst, dan kan het je helpen om negatieve ervaringen uit het verleden onder ogen te zien en te integreren met de realiteit van nu. Je leert hoe je hiermee kunt afrekenen, zodat je je bevrijd voelt en ten volle kunt leven. Ik kan het je aanraden; zie ook mijn blogje “Trigger”.

Ik ben me in deze therapie verder aan het ontwikkelen en nodig je graag uit voor één of meer kosteloze sessies. Je zult er zeker baat bij zult hebben.

Abonneer je alsjeblieft

Ik wil je graag op de hoogte blijven houden. Vanwege de nieuwe privacywet AVG vraag ik je om een mailtje te sturen of het contactformulier in te vullen als je mijn nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen. Daarmee geef je mij de toestemming die ik nodig heb om je mailadres te gebruiken.

Bovendien waardeer ik het zeer als je deze nieuwsbrief deelt met andere mensen die meer willen leven vanuit hun hart.

Met een zonnige groet wens ik je een zonnige zomer,

Catharina Janssen

catharina@inzichtpresent.nl
06 439 224 56
www.inzichtpresent.nl
linkedin.com/in/catharinajanssen/
facebook.com/inzichtpresent